Privat rengøring i Farum og resten af Nordsjælland

Privat rengøring efter dine specifikke behov

Hos RuSta Service Aps tilbyder vi altid privat rengøring i Farum og omegn med fokus på et sundt indeklima – Og det kan du stole på. Der er nogle gode grunde til, at du skal vælge os:

– Du får et detaljeorienteret rengøringsfirma
– I de første 3 måneder får nye almindelige private rengøringskunder 5% rabat

Lokal privat rengøring i Nordsjælland

Med beliggenhed i Farum tilbyder vi primært professionel rengøring i Nordsjælland. Det er, fordi vi mener, det er vigtigere at have fokus på de lokale områder fremfor hele Sjælland eller Storkøbenhavn. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde sublim kundeservice til alle vores lokale kunder rundt om Farum. I det vores medarbejdere arbejder i region Sjælland, så har vi let ved at nå ud til vores kundesegment.

Ring til os i dag, så kan vi finde en hurtig løsning for gennemføring af rengøring hos jer. Du kan kontakte os på (+45) 50 25 04 62, skrive en mail til os på info@rustaserivce.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Fast privat rengøring pris

Hos RuSta Service Aps tilbyder vi privat rengøring i Farum og omegn af højeste kvalitet. Vi tror ikke på middelmådigt arbejde eller halvfærdige løsninger. Når du beder os om hjælp, kan du derfor altid forvente en grundig rengøring og sublime resultater. Yderligere mener vi ikke at exceptionel rengøring behøves at koste en formue. Vi tilbyder derfor skarpe og konkurrencestærke privat rengøring priser.

Med en pris der starter fra kun 280,- pr. time plus moms i de første 3 måneder, vil dit hjem skinne og funkle som aldrig før. Efter de første 3 måneder vil prisen være 298,- pr. time eksl. moms. Om du har behov for en fast ugentlig rengøring, eller har et ønsker om at vi kommer hver anden ude er op til dig. Uanset hvilken type rengøring du ønsker, vil du modtage en dyb og detalje orienteret privat rengøring af en kvalitet der er svær at overgå. Ved starten af vores samarbejde udvikler vi i fællesskab en unik og personlig rengøringsplan, baseret på dine behov og ønsker. På denne måde ved vi præcis hvordan vi skal befærde os, så du ikke skal betale for spildt arbejde. Vores privat rengøring pris dækker over materialer og kørsel. Og vi er selvfølgelig fuldt forsikret.

Personlig privat rengøring til dine behov

Med mere end 7 års erfaring og kendskab til privat rengøring, har vi hos RuSta Service Aps lært en ting eller to om arbejdet. Vi har erfaret, at de bedste resultater opstår når begge parter har en forståelse for opgaven. Når du beder os om hjælp med privat rengøring, kommer vi derfor ud til dig. For os er det vigtigt at lære hinanden bedre at kende. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at vi mødes og gennemgår dine tanker og ideer om privat rengøring. Her kan du fortælle og dine behov og ønsker, og vi kan udveksle tanker og ideer. Vi mener nemlig af et personligt kendskab til hinanden opbygger tillid, og skaber endnu bedre resultater.

Og at have fremmede personer gående i hjemmet, kræver en enorm mængde tillid. Vi mener derfor at det er essentielt at skabe personlige relationer mellem begge parter, så du ikke behøves bekymre dig når vi udfører privat rengøring i dit hjem. Yderligere tillader det os at danne et overblik over det hjem. Her vil vi undersøge overflader, størrelser, gulvtyper og lignende aspekter. Dermed opbygger vi en dybere forståelse for din bolig, samt hvordan vi skal arbejde med den. Når vi er afklaret med dine behov og har stiftet et kendskab til din bolig, udformer vi en unik arbejdsplan.

Enkelt rengøring

Har du behov for en enkelt rengøring eller hovedrengøring, vil prisen være 380,- plus moms. Enkelte rengøringer er mere omfattende og grundige, og indebærer rengøring af områder som køleskabet, ovnen og lignende. Med hovedrengøring eller enkelt rengøring baserer vi vores arbejde på dine behov. Dette er en fleksibel løsning, og kan tilpasses til dine ønsker.

Venlig og nærværende privat rengøring

Med RuSta Service Aps får du altid det samme team hver gang. Det giver nemlig en tryghed, at du gang på gang får det samme team, som skal gøre rent hos dig. På den måde kender dit faste team også til dine specifikke ønsker og behov. Har du eksempelvis husdyr i hjemmet, vil dit faste team med det samme kunne vide, hvordan de skal kunne rengøre boligen uden de store problemer.

Alle vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med netop privat rengøring. Det betyder, du til enhver tid kan regne med, at vi vil sørge for, at dit hjem er rent til du kommer hjem.

Kontakt os for privat rengøring

Er du interesseret i privat rengøring i Farum eller omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os på (+45) 50 25 04 62 eller skriv en mail til os på info@rustaservice.dk og lad os stå for din privat rengøring.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.